1-й випуск студенток жіночого служіння

Фото14-16 березня 2011 року відбувся перший випуск студенток, які навчалися на спеціалізації «Жіноче служіння».

В цьому році інститут по 2,5-річній програмі закінчила 21 студентка. 

Напередодні випуску, 14-15 березня відбувся захист дипломних робіт, в ході якого студентки могли продемонструвати відповідний рівень знань, поділитися новими думками і навіть відкриттями, які вони одержали під час дослідження своєї теми.

А теми дипломних робіт цікаві й актуальні: «Жінки віри в Біблії», «Важливість практики консультування жінок у сучасних церквах», «Чи може жінка бути вчителем», «Смирення – найважливіша риса християнки», «Образ жінки під впливом християнства на прикладі української культури», «Роль жінки в сім`ї», «Риси характеру християнки», «Порівняльна характеристика становища жінки в християнському та ісламському суспільстві», «Служіння жінок дарами Святого Духа в новозаповітній церкві» тощо.

На урочистій церемонії з нагоди випуску студенток вітали ректор КБІ Сергій Манелюк, заступник старшого єпископа Микола Синюк,   координатор очно-заочного відділення Оксана Маліщук, ректор Євангельської Теологічної семінарії Соломон Вонг.

Староста групи Лідія Іванченко від імені всіх випускниць подякувала служителям п’ятидесятницького братства за можливість навчатися; адміністрації, викладачам, працівникам інституту – за створення відповідних умов для процесу навчання.

Старший єпископ Церкви ХВЄ України Михайло Паночко у заключному слові наголосив на важливості застосування набутих знань у практичному житті і служінні жінки і звершив молитву благословення.

 

{boncko}/boncko_gallery/Agape2011graduation{/boncko}