Випуск студентів очно-заочного відділення

Vipusk5 жовтня 2011 року відбувся випуск студентів  очно-заочного відділення Київського Біблійного інституту  за програмами пасторського служіння та християнської освіти.  Протягом чотирьох років студенти з Київської, Рівненської, Волинської, Херсонської,  Чернівецької, Вінницької областей, здобуваючи богословську освіту, мали можливість застосовувати отримані знання в практичному служінні в місцевих церквах. 

4 жовтня студенти складали усний комплексний екзамен, на якому показали відповідний рівень знань біблійних, богословських та практичних дисциплін.

 На урочистій церемонії випуску бакалаврів з привітальним словом до випускників звернулися ректор КБІ Сергій Манелюк,  регіональний заступник, єпископ об’єднання церков ХВЄ Херсонської області  Олександр Бабійчук, відповідальний за місіонерську діяльність Асамблей Божих США в у Північно-Західній Євразії Норм Едвардс, Президент Євангельської теологічної семінарії  Арнольд  Ластінгер.  

З подячним словом від випускників очно-заочного відділення виступив староста групи Олександр Савчук. Зі словом настанови до випускників звернувся старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко, підкресливши важливість слідування за Ісусом в практичному житті та служінні на прикладі 12 учнів Христа. Ісус сказав, що зробить їх ловцями людей, але за умови повного посвячення  в ході  слідування за Ним.

 Після вручення дипломів  старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко та Президент Євангельської теологічної семінарії  Арнольд  Ластінгер звершили молитву благословення  за випускників на подальшу працю на Божій ниві.