Новини за лютий

День адміністрації

5 лютого – на студентському богослужінні був місіонер з Іспанії Віктор Хедман. Він проповідував на тему «4 великі помилки і одна велика істина». Ця проповідь мала за основу текст зі Святого Письма

– Євангеліє від Марка 6:30-44. У проповіді Віктор Хедман звернув увагу студентів на ті помилки, які часто допускають служителі та місцеві церкви, подібно до тих, що допустили учні Ісуса у випадку нагодування 5 тисяч людей. Також місіонер говорив і про велику істину, що полягає в тому, що Бог робить чудеса на наших помилках.11 лютого – на студентському богослужінні проповідував президент Євангельської Теологічної семінарії Девід Нельсон. Тема його проповіді – «Мовчазна проповідь». Девід Нельсон говорив про те, що в Біблії є багато прикладів тих людей, жодне слово котрих не було записане. Але, незважаючи на це, вони зробили багато.
18 лютого – на студентському богослужінні проповідував старший пастор церкви «Філадельфія» (м. Київ), викладач КБІ Анатолій Миколайович Козачок. Пастор звернувся до студентів з проповіддю, в якій він відкрив принципи успішного служіння, що базуються на взаємовідносинах з Богом через молитву та Слово Боже.
25 лютого – на студентському богослужінні проповідував викладач Євангельської Теологічної семінарії (курс «Іслам») Пол Паркс, який має досвід місіонерського служіння у мусульманських країнах і який на основі місця Святого Письма (Дії10) закликав ставитися до мусульман, як до людей, яким також потрібне спасіння.

Єпископський день

14 лютого – відбулася зустріч студентів зі старшим пресвітером Закарпатської області Віктором Івановичем Хриптою. На студентському богослужінні він проповідував на тему «Відповідальність», основою якої була притча про таланти (Євангеліє від Матвія 25:13-29).

Заочне відділення

11–15 лютого – пройшла сесія 3 курсу заочного відділення.
18–22 лютого – пройшла сесія 4 курсу заочного відділення.

Різні новини

4 лютого – на студентському богослужінні пройшов спомин смерті Ісуса Христа.
6 лютого – інститут з творчою програмою відвідала родина християнського співака і композитора Юрія Богачова. Ці люди, зокрема сам Юрій Богачов, засвідчили про ті зміни, які приніс в їхнє життя Бог. Адже, не дивлячись на те, що Юрій Богачов був видатним співаком та актором колишнього Радянського Союзу, він знаходився в алкогольній залежності. Та Бог звільнив його, відновив сім’ю і дав служіння.
З 7 по 11 лютого студентський співочий гурт «Шалом» перебував на Закарпатті, де брати мали змогу взяти участь в євангелізаційних та загальноцерковних служіннях.
18 лютого – відбулося засідання студентської ради, на якому вирішувалися питання повсякденного життя студентів.
28 лютого – відбулося спільне служіння студентів Київського Біблійного інституту (КБІ) та Української Євангельської Теологічної семінарії (УЄТС). Зустріч проходила в конференц-залі УЄТС в смт. Пущі-Водиці. Під час служіння студенти мали змогу прославити Бога та молитися до Нього про єдність Церкви Христової. Після богослужіння під час фуршету студенти знайомилися один з одним.

 29 лютого – пройшло чергове засідання бібліотечної ради інституту.
Просимо всіх бажаючих внести фінансовий вклад у розвиток бібліотеки КБІ.