Новини за березень

6 березня – на студентському богослужінні проповідував старший пресвітер Черкаської області Борис Петрович Сафанюк, який поділився порадами для практичного служіння. Також відбулась бесіда, на якій він розповів про свою працю в Черкаській області, дав відповіді на запитання студентів.
10 березня – на студентському богослужінні проповідував пастор церкви «Надія» с. Тарасівка, викладач і випускник КБІ Василь Григорович Гуцало. 13 – 16 березня – гурт «Шалом» з іншими студентами КБІ побували з євангелізаційною поїздкою в місті Переяславі-Хмельницькому (Київська область) на запрошення місцевої церкви «Небесна країна». Брати мали змогу провести вечір відпочинку в ліцеї-інтернаті, вуличні євангелізації, роздавши запрошення на богослужіння, а в неділю – взяти участь в церковному богослужінні.
17 березня – студенти 3-го курсу за сприяння помічника народного депутата України, викладача КБІ Юрія Євгеновича Решетнікова мали змогу з екскурсією побувати в приміщенні Верховної Ради України.
20 березня – в стінах Київського Біблійного інституту відбулася спільна студентська молитва, участь в якій взяли студенти КБІ, Української Євангельської Теологічної семінарії та Пресвітеріанської семінарії «Благодать і істина». Студенти мали змогу об’єднатися в молитві за Церкву, Україну, особисті потреби, а також познайомитися та поспілкуватися.
20 березня – відбулася зустріч студентів зі старшим пресвітером Чернігівської області Михайлом Вікторовичем Куксою.
21 березня – на студентському богослужінні з проповіддю про важливість книги, і зокрема Слова Божого, згідно з 2 Тим. 4:13, звернувся пастор церкви «Світанкова зоря» (м. Рівне) Володимир Павлович Прит.
24 березня – на студентському богослужінні відбулась презентація на тему «Росія», яку представили студенти Євангельської Теологічної семінарії (м. Київ) Імзар та подружжя Олександра і Соломії Коваленко. Свою презентацію вони почали рядками з поезії Федора Тютчева: «Умом Россию не понять, Аршином общим не измерить. У ней особенная стать – В Россию можно только верить» (1866). В своїй доповіді місіонери розповіли про о. Сахалін, Кабардино-Балкарію та Північну Осетію, звідки вони є родом.
26 – 28 березня – студенти КБІ у складі групи порядку допомогли в проведенні річної звітної конференції ЦХВЄУ, яка відбулась у смт. Пущі-Водиці (м. Київ).

Піст і молитва

Протягом місяця студенти інституту постилися і молилися за духовні реформи в Україні. Ця молитва була викликана стурбованістю про все більш зростаючий моральний та культурний розклад в нашій державі.