Ремонт (фото)

Ремонт

12 – 20 червня 2008 року група братів і сестер Асамблей Божих США у складі 17 чоловік на чолі із місіонером Віктором Гайдучиком черговий раз відвідала Київський Біблійний інститут з метою надання допомоги у ремонті його приміщення. Деякі з молодших вперше

познайомились з Україною, а частина із старших уже вкотре приїжджає сюди послужити християнським організаціям (церквам, дитячим притулкам, навчальним закладам). Відділ жіночого служіння Північної Каліфорнії та особисто Віктор Гайдучик вклали вагомий фінансовий внесок у ремонт кухні, загальних приміщень, класних аудиторій. Нашим американським братам та сестрам допомагали студенти та працівники КБІ, які за короткий час тісно подружились із ними. На прощальному вечорі зі словом подяки виступили ст. єпископ Паночко М.С. та його перший заступник Синюк М.П., а від імені адміністрації КБІ нашим друзям було вручено пам`ятні сувеніри про Україну. Щиро дякуємо Господу, Який дає єдність у Своїй Церкві та дари допомоги для підтримки один одного.
З від`їздом групи ремонти у КБІ не зупинились. Ще багато роботи залишилось зробити до 1 вересня – початку навчального року. Тому будемо вдячні всім, хто захоче нам допомогти приготуватися до приїзду студентів стаціонарного навчання та служителів очно-заочного відділення.

2 поверх, ліве крило

image

image

image

image

3 поверх, ліве крило

image

image

image

image

3 поверх, кімната для приїжджих викладачів

image

image

image

image

image

image

2 поверх, праве крило

image

image

image

image

image

image

3 поверх, праве крило

image

image

image

ПОЖЕРТВУВАТИ