Свято Нового Року і Різдва Христового!

Різдвяний мюзиклСтуденти КБІ, це особливий народ і свята вони святкують також по-особливому =)…
12 грудня, 2008 році, о 18:00 – в приміщенні закладу відбулося святкування народження Ісуса Христа і новорічного свята. Ви запитаєте, чому так рано?!?! Я відповім – просто ми не хотіли втратити ту теплоту спілкування і веселого настрою один між одним… оскільки на різдвяні свята ми будемо далеко один від одного, ми, як КБІ-шна сім’я, вирішили виправити це і відсвяткувати різдвяні свята разом!

Ми – студенти приклали максимум зусиль для того, щоб зробити собі гарне свято, і нам це вдалось. Всі відчували радість в серцях і мир у серці.

На святі був представлений музичний мюзикл (автором якого являється Франчук Аделіна), в якому брали участь самі студенти.
Були присутні ректор – Сергій Володимирович Манелюк разом із своєю сім’єю і викладач Біблійного інституту – Анатолій Федорович Черняк, а також студентський пастор – Вернер Валерій Валерійович.

Студенти мали змогу разом прославити Бога відомими колядками і піснями, і ще раз порадіти, що наш Спаситель – Ісус Христос – прийшов до нас в образі простої людини для того, щоб дарувати нам вічну радість, вічне життя…

Оксана Собко, для КБІ

Студенти КБІ

Ведучі Вова, Оксана і Василь

З ректором Сергієм Володимировичом

Різдвяний мюзикл