Фестиваль «Акорди для Творця»

Збільшити фото

11-13 березня 22 студентів КБІ на чолі із студентським пастором Губенею С.І. відвідали Коростенський Біблійний коледж і взяли участь у музичному фестивалі «Акорди для Творця». Студенти стаціонарного відділення чотирьох біблійних закладів (ЕТС, ЛБС, КБІ, КБК) зібралися для спільного прославлення Господа.

Господарі закладу (ініціатори проведення фестивалю) щиро та гостинно зустрічали всіх гостей.

Протягом трьох днів студенти прославляли Бога різними талантами. Програма складалася з наступних блоків: «Прославимо Творця», «Акапела», «Різдво прийшло», «Шануймо батька та матір», Час поезії, Вечір талантів, гра «Відгадай мелодію».

Крім творчої частини, була запланована для студентів і навчальна програма. У суботу перед студентами виступав відповідальний за відділ освіти ЦХВЄУ Вознюк В.В. на тему «Секуляризація християнської музики», яка є актуальною у молодіжному християнському середовищі. Доктор Соломон Вонг, президент ЄТС, розповідав про важливість поклоніння та прославлення.

Щовечора у затишній залі за чаєм студенти знайомилися та спілкувалися один з одним, ділилися враженнями, а також розповідали про особливості навчання у своїх закладах. Нерідко виникали дискусії на різні богословські питання, але завжди відчувалася атмосфера великої єдності (про це ділилися усі присутні після закінчення музичного свята).

У неділю всі учасники фестивалю взяли участь у богослужінні церкви м. Коростень, ділячись благословеннями, які отримали протягом попередніх днів.

Акорди для Творця звучали з натхненних, щирих сердець учасників, кожен отримав підбадьорення або просто душевний відпочинок.

 

{boncko}/boncko_gallery/Mar_11-13_2011{/boncko}