Побудова особистих стосунків з Богом – запорука пізнання свого призначення

Фото8 квітня на студентському Богослужінні проповідував пастор церкви «Дім Хліба» Олександр Шевченко. До студентів стаціонарного та очно-заочного відділень він звернувся з темою: «Важливість побудови індивідуальних відносин з Богом». Тільки через особисте пізнання Бога християнин може дізнатися про своє призначення і відповісти на запитання, для чого він живе.

Бог створив кожну людину для певної цілі, і завдання людини – пізнати її і виконувати.  А це нелегко. Починають спрацьовувати різні фактори, націлені на те, щоб людина забула про своє призначення.

Це можуть бути: близькі люди, які не бачать сенсу у служінні; лінощі; громадська думка; людська логіка. На певному етапі життя ці речі чомусь стають для людини вищими за Боже відкриття. Без особистих відносин з Богом неможливо духовно зростати. Ось чому Бог хоче, щоб кожен християнин будував з Ним особисті стосунки.

На служінні була звершена молитва за групи студентів, які вирушили в дев’ять куточків нашої країни на десятиденну місіонерську практику.

{boncko}/boncko_gallery/Apr_8_2011{/boncko}