Студентське Богослужіння

У четвер, 19 травня, студенти третього курсу проводили загальне Богослужіння. Вже традиційно останній чапел у КБІ проводять випускники. Окрім того, цього дня в інституті постили – за благословення випускників у служінні та інших студентів під час літніх канікул. У ході служіння третьокурсники ділилися своїми думками про навчання в інституті, про те, яку роль для них відіграли три роки навчання. Зокрема, говорили про те, що за цей час вони сформувалися як Божі служителі і готові вийти на Його поле для праці.

Староста ІІІ курсу О. Малейко виголосив проповідь на тему: «Кризи в житті християнського служителя», розкривши основні перешкоди, які трапляються у служінні християн. Єдиним вихід з критичних ситуацій – Ісус Христос. У житті великих людей – таких, як Давид, Ілля, Авраам, Йосип та інших також траплялися кризи, але проходили їх вони з допомогою Бога, вірячи в Його могутність та допомогу.

Насамкінець майбутні випускники подарували присутнім пісню:

Хай щастить вам в дорозі, щоб до неба вам дійти,

Не турбуйтесь – Бог поможе, вашу долю освятить.

Хай для вас завжди лунає пісня щастя і добра,

Хай вас Бог благословляє і сьогодні, й до кінця.

Цього вечора проходила також святкова сестринська молитва, на якій студентки 1 та 2 курсів зверталися з побажаннями щодо майбутнього життя та служіння до сестер-третьокурсниць. Вечір минув у дружній атмосфері, зі свічками та піцою, і був благословенням для присутніх. Сестри багато співали, згадували навчальний рік, який ось-ось закінчиться, робили висновки, ділилися планами на літо.