Перша сесія спеціальності «Євангелізаційне служіння»

Evangelism__426 вересня 2011 року у приміщенні канцелярії місії «Добрий самарянин» (м. Рівне) розпочалась перша сесія студентів очно-заочного відділення КБІ спеціальності «Євангелізаційне служіння» (2,5-річна очно-заочна програма). 28 братів з Рівненської, Волинської та Тернопільської областей виявили бажання поглибити свої знання Біблії та богослов’я, удосконалити навички євангелізаційної праці та перейняти досвід успішних служителів.

З нагоди відкриття навчання з привітальним словом звернулися завідуючий відділом євангелізації Церкви ХВЄ України Попчук Олександр Іванович та єпископ Рівненської області Боришкевич Віктор Дем’янович, який звершив молитву благословення.

Першими викладачами для новоутвореної групи євангелістів були Попчук О.І. (предмет «Християнське життя») та Ксензов Д.В. (предмет «Огляд Старого Завіту»).

Євангеліст Славік Радчук також привітав братів з початком навчання, розповів про стан місіонерської діяльності у деяких країнах світу та закликав братів продовжувати ревно звіщати Євангеліє Ісуса Христа. 

Evangelism_0Evangelism__3Evangelism__5

Evangelism__6Evangelism__2Evangelism__1