Міжнародна місіонерська школа розпочалася

5 червня 2012 року на базі Київського Біблійного інституту розпочалась Міжнародна місіонерська школа, яку організувала місія «Світло для народів» спільно з місіонерським та євангелізаційним відділами Церкви ХВЄ України.

Метою служіння міжконфесійної місії «Світло для народів» є досягнення національностей, які не мають національних помісних церков та Біблії на рідній мові. Місія охоплює близько 30 країн світу: країни Східної Європи, Китай, СНД, Монголію, Туреччину та Північну Корею. Щороку місія організовує 3-4 місіонерські школи у різних країнах даного регіону. Вони проводяться з метою підготовки місіонерів для досягнення Євангелієм Ісуса Христа малих народностей, відкриття нових церков та розвитку діючих національних церков.

10 братів та 15 сестер з України, Білорусі, США та Росії (Чувашія, Марій Ел, Татарстан, Тува, Красноярський край) розпочали навчання у місіонерській школі, бажаючи більше пізнавати Бога, глибше досліджувати Слово Боже, одержати практичні навички місіонерського служіння. На церемонії відкриття з привітальним словом до них звернулися ректор КБІ Сергій Манелюк, старший пресвітер Київського обласного об’єднання Церков ХВЄ Олександр Озеруга, завідуючий відділом зовнішніх зв’язків Церкви ХВЄ Юрій Кулакевич. З музичним привітанням виступив бандурист Анатолій Коренівський, працівник аудіослужіння ЦХВЄ.

Заключне слово та молитву благословення звершив старший єпископ Церкви ХВЄ України Михайло Степанович Паночко.

01

01

01

01

01

01