Випуск студентів очно-заочного відділення 2012

1_17 жовтня 2012 року відбувся випуск студентів очно-заочного відділення Київського Біблійного інституту за програмами пасторського служіння та християнської педагогіки.

Протягом чотирьох років студенти з Рівненської, Полтавської, Волинської, Херсонської, Харківської та Сумської областей, здобуваючи богословську освіту, застосовували отримані знання у практичному служінні в місцевих церквах. 15-16 жовтня студенти складали усний комплексний екзамен, на якому показали відповідний рівень знань біблійних, богословських і практичних дисциплін. 

На урочистій церемонії випуску бакалаврів вітальне слово виголошували ректор КБІ Сергій Манелюк, пастор Київської церкви «Сілоам» Сергій Вознюк, секретар Київського обласного об`єднання Владислав Сачко, відповідальний за відділ освіти ЦХВЄУ Віктор Вознюк, президент Євангельської теологічної семінарії Арнольд Ластінгер, регіональний заступник тіа єпископ об’єднання церков ХВЄ Херсонської області Олександр Бабійчук. З подячним словом від випускників виступив староста групи Петро Кушніренко. Зі словом настанови до випускників звернувся заступник старшого єпископа ЦХВЄУ Микола Синюк. Розповівши історію про Гедеона, він наголосив на важливості повного впокорення людини перед Господом як ціни того, щоб Бог вживав її у справі спасіння людських душ. Зауваживши, що кінець навчання – це лише початок нового етапу в житті, служитель закликав випускників не зупинятися в процесі навчання до кінця життя на землі. Після вручення дипломів єпископ Микола Синюк звершив молитву благословення випускників на подальшу працю на Божій ниві.

16

8

3

2