Місіонерська поїздка, весна-2013

Ves_Pr1З 16 по 26 березня 2013 року студенти стаціонару КБІ проходили весняну місіонерську практику.
Цього року було сформовано 4 групи, які відправились у різні області, а саме:
1) смт. Куликівка, с. Салтикова-Дівиця (Чернігівська обл.);
2) м. Світловодськ (Кіровоградська обл.);
3) м. Харків та Харківська область;
4) м. Баштанка, Миколаївська область.

За період практики студенти мали різноманітні служіння: відвідування хворих та престарілих, участь у домашніх групах та загальних богослужіннях, проведення молодіжних зустрічей, викладання уроків недільної школи, проведення профілактичних лекцій у загальноосвітніх школах та професійних училищах, євангелізації в будинках престарілих, вуличний євангелізм, роздача християнських газет та Нових Заповітів, а також фізична праця.

   Ось деякі відгуки студентів після місіонерської поїздки:

   «Цього разу я проходила практику у м. Світловодськ. Для мене ця місіонерська практика була останньою під час мого навчання. За цей час Бог показував та проявляв через кожного ті навички, які ми отримували за роки навчання. Найбільшим благословенням був дозвіл проводити профілактичні уроки в школах та училищах, який ми отримали завдяки семінару «Відродження». Господь відкривав серця дітей, дарував нам мудрість у наших словах та поведінці під час занять. Я щиро дякую Богу за Його керівництво, а також за КБІ, за можливість служити людям» (Вдовіченкова Оля, 3 курс).

   «Наша група була на практиці в місті Баштанка. Нам дуже все сподобалося, особливо мені! Це був дуже чудовий час, ми відвідали 5 шкіл, провели близько 10 служінь. Найбільше мені сподобалося проводити уроки в школах, не дивлячись на те, що нам іноді було страшно йти до дітей. Насправді, з ними набагато простіше, ніж з дорослими, і набагато цікавіше! Особливо запам’яталася зустріч з братом Миколою, місіонером з Америки. Від народження цей хлопець майже не має ніг, змушений бути біля свого інвалідного візка, але, не дивлячись на це, він завжди посміхався і не тримав образи ні на кого, а, навпаки, говорив людям, що Бог любить їх, щоб вони не сумували і йшли уперед. Такі люди надихають. Я вдячний Богу за те, що через різні обставини і різних людей Він підкріплює і зміцнює нас, а також через служіння іншим ми самі отримуємо велику підтримку і силу від Бога» (Москаленко Максим, 2 курс). 

   «Цієї прекрасної сніжної весни ми з групою направилися на місіонерську практику на схід України – у Харківську область. Це був дуже приємний для мене час, коли я могла послужити для Господа. Протягом семи днів ми перебували у Краснокутську, де працює на місіонерській ниві випускник КБІ Кулакевич Микола. Разом з ним наша група відвідала шість маленьких церков. Три останні дні ми служили у центральній харківській церкві «Джерело життя». Протягом усіх днів ми, по можливості, євангелізували і роздавали газети, щодня проводили по два-три служіння в церквах. Незважаючи на те, що цієї весни погодні умови були не досить сприятливими, ми отримали величезне благословіння від даної місіонерської поїздки, і я дуже вдячна за неї найперше Богу, адміністрації КБІ, церквам, які виділили на це кошти, а також усім, хто був зацікавлений в тому, щоб ми служили Господу» (Поплавська Юлія, 1 курс).

   Дана місіонерська поїздка послужила благословенням як для місіонерів та церков, так і для самих студентів, тому що вони з радістю брали участь у всіх видах діяльності, набуваючи навички справжніх Божих працівників для майбутнього служіння. Слава Господу за можливість відкритого служіння в нашій державі!Ves_Pr_5Ves_Pr_4Ves_Pr_3Ves_Pr