Випуск – 2015

vyp_128 травня в Київському Біблійному інституті відбулося свято – церемонія випуску студентів. Дипломи бакалаврів богослов’я за спеціальністю «пасторське служіння» та «християнська педагогіка» отримали п’ятеро випускників стаціонару. Також дипломи одержали 17 випускників очно-заочного відділення: 13 сестер жіночого служіння, троє братів євангелізаційного служіння та і один брат – пасторського служіння.

Привітати випускників зі святом прийшло багато гостей. Зі словами побажання зверталися ректор інституту Манелюк Сергій Володимирович, від Київського міського об’єднання – пастор ц. «Сілоам», викладач КБІ Вознюк Сергій Михайлович, секретар Київського обласного об’єднання церков ХВЄ Владислав Сачко та керівник молодіжного відділу області Гуцало Василь Григорович. Студентський пастор Кукса Антон Миколайович побажав випускникам бути цінними інструментами в Божих руках.

Слово подяки прозвучало від студентів стаціонару та сестер жіночої групи. А мами випускниць подякували працівникам та викладачам, виконавши чудовий псалом. Заключне слово настанови та молитву благословення звершив заступник старшого єпископа ЦХВЄУ, єпископ Херсонської області Бабійчук Олександр Іванович. Він зазначив, що головна ціль християнина – догодити Богові. Але так як без віри догодити Богу неможливо, тому Олександр Іванович побажав випускникам та всім присутнім зміцнятися у вірі.

Завершилося свято випуску традиційним загальним фото та святковим фуршетом.

vyp_5

vyp_3vyp_2vyp_4