Відкриття Місіонерської школи

mis_vid_12 червня 2015 року відбулося відкриття Міжнародної Місіонерської школи. Дана школа триватиме майже три місяці і проводиться на базі Київського Біблійного інституту під патронатом Шведської місії «Світло для народів».

Ректор інституту Манелюк Сергій Володимирович привітав студентів із початком навчання та познайомив із штатом працівників школи. Координатор місіонерської школи Кукса Антон Миколайович побажав майбутнім місіонерам починати своє служіння з любові до Бога та ближнього. Також зі словами привітання до студентів зверталися декан КБІ Нечипорук Алла Василівна, заступник старшого пресвітера Київського міського об’єднання, пастор церкви «Сілоам» (м. Київ) Вознюк Сергій Михайлович, секретар Київського обласного об’єднання, пастор церкви з м. Обухів Сачко Владислав.

Для заключної молитви благословіння і слова настанови був запрошений старший пресвітер Київської області та пастор церкви с. Ч. Мотовилівка Озеруга Олександр Ірсонович. Він побажав студентам у своєму служінні мати керівництво Святого Духа, оскільки це є ключовою силою успіху в справі місіонера.

mis_vid_3

mis_vid_2mis_vid_4