ОСІННЯ МІСІОНЕРСЬКА ПОЇЗДКА

MP_Osin_1З 18 по 24 вересня студенти стаціонарного відділення Київського Біблійного інституту за сприяння команди Team Ukraine Асамблей Божих США, в особі Карлоса Колтера, Волтера Дугласа та Віктора Гайдучика, мали місіонерський тиждень.

Зі студентів було сформовано 7 груп, які поїхали в різні куточки України: Херсонська обл. (с. Ніжні Сірогози), Дніпропетровська обл. (м. Царичанка та м. Петропавлівка), Кіровоградська обл. (м. Світловодськ), Чернігівська обл. (м. Варва), Черкаська обл. (м. Золотоноша) та Полтавська обл. (смт. Котельва). Головною ціллю поїздки була проповідь Слова Божого різними доступними методами.

Протягом семи днів студенти мали різноманітні види та форми служіння: проводили лекції в школах, відвідували хворих в лікарнях, допомагали фізично, проповідували на вулицях, роздавали християнську літературу та Біблії, проводили богослужіння та інше.

Деякі студенти діляться своїми враження про поїздку.

MP_Osin_6Денис Тивончук, 2 курс: «На місіонерській практиці був у Херсонській обл., в районному центрі Нижні Сірогози. Основним видом нашого служіння була вулична євангелізація. Також ми проводили служіння в невеличких церквах, дочірніх церкві в Сірогозах. Ця практика була для мене особливою, тому що я вчився служити Богові, коли я був хворий, і, можливо, тоді коли іноді не хотілося щось робити, через стан здоров’я. Через цю поїздку Бог навчив мене служити Йому незалежно від обставин. Він показав мені, що навіть коли наше тіло немічне, то дух Божий є сильним діяти через нас немічних. Слава Богові за Його підтримку і нові уроки, яким я навчися під час практики».

MP_Osin_4Юлія Горбань, 2 курс: «Моя довгоочікувана мicioнерська практика пройшла у двох чудових та мальовничих місцях Каневі та Золотоноші. Разом з дружною та активною командою ми мали змогу розказати про Бога багатьом людям. Ця практика була досить насиченою, ми практикували вуличний євангелізм, вiдвiдували хворих, а також розказували про Бога людям в лiкарнi. Найяскравішим моментом з практики для мене залишиться покаяння бабусi, яка прийняла Бога в однiй з палат мiсцевої лiкарнi. Особлива вдячнiсть родинi Ковальських I Готь Валентинi, якi нас дуже гарно прийняли!»

Після повернення студентів до інституту був влаштований святковий звітний вечір, на якому кожна група розповідала про свою роботу, ділилися враженнями та свідоцтвами Божого керівництва протягом місіонерського тижня. Щиро дякуємо місіонерам з США за фінансову підтримку, а також помісним церквам, які приймали наших студентів.

MP_Osin_2 MP_Osin_3

MP_Osin_7