Урочисте відкриття нового 2010-2010 навчального року

Загальне фото30 серпня в Київському Біблійному інституті відбулося урочисте відкриття нового 2010-2011 навчального року. Програму свята піснею хвали відкрив студентський музичний колектив «Відображення».

Ректор КБІ С. В. Манелюк висловив Богові вдячність за можливість продовжувати довірену Ним працю і відрекомендував студентів першого курсу. Старшокурсники привітали нових колег пам’ятними подарунками, а потім всі разом у молитві прикликали на них Боже благословення.

З вітальним словом до присутніх звернулися гості урочистості: перший місіонер Асамблей Божих США для КБІ, а нині представник «Глобал тін челендж» в Євразії Кевін Тейлор, президент Євангельської теологічної семінарії Соломон Вонг, заступник голови Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України Ю Є. Решетников, секретар Київського обласного об’єднання церков ХВЄ В. А. Сачко, старший пресвітер Київського міського об’єднання церков ХВЄ А. М. Козачок.

Духовною настановою і теплими побажаннями працівників і студентів КБІ привітав перший заступник старшого єпископа ЦХВЄ України М. П. Синюк. На завершення торжества усі в смиренні і благоговінні схилилися перед Тим, завдяки Кому і заради Кого здійснюється служіння в Київському Біблійному інституті.

{boncko}/boncko_gallery/Aug_31_2010{/boncko}