До цього місця допоміг нам Господь!

uviley_35 жовтня 2013 року 20-літній ювілей відзначав Київський Біблійний інститут. У цей день в стінах закладу зібралося багато працівників, студентів, викладачів, випускників, першопрохідців викладацького складу, а також почесні гості КБІ.

Найпершим висловив своє привітання ректор КБІ Сергій Володимирович Манелюк, в якому дякував працівникам за ї
хню працю, випускникам – використання на практиці набутих знань, а студентам побажав більше наполегливості в освоєнні біблійної науки. У своєму слові Сергій Володимирович також розповів про історію закладу, його здобутки та перспективи.

uviley_4Зі словами привітання виступили запрошені гості: Сергій Володимирович Озеруга, перший ректор КБІ; Кевін Тейлор, місіонер АБ США, колишній декан та викладач КБІ; Валерій Миколайович Решетинський, перший заступник ректора КБІ у 1993-1995 рр. та викладач; Микола Володимирович Каленик, пастор церкви по вул. Кар’єрній; представник відділу освіти ЦХВЄУ Богдан Галюк. Заключне слово та молитву подяки і благословення сказав старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Степанович Паночко, який згадував минулі добрі часи роботи інституту та побажав подальшого розвитку закладу.

uviley_1До привітань приєднались представники богословських закладів України: Анатолій Глуховський (УЄТС); Микола Фасолько (Семінарія практичного богослов’я, Коростень); Наталія Туз (ЛБС); Василь Войтович (ЄТС). Приємні враження залишили і вручені подарунки, які значно поповнили бібліотечний фонд, а гарна кавоварка від ЄТС зробила щасливими студентів. Між словами привітання для присутніх служили співом музичні групи випускників та спів в національному стилі, під бандуру. Атмосфера свята дозволила кожному з присутніх відновити в пам’яті найяскравіші моменти, пов’язані з перебуванням в закладі, який за час свого існування випустив понад 700 випускників різних форм навчання та спеціалізацій.

uviley_2По закінченню урочистої частини для всіх присутніх був приготований святковий обід, під час якого гості мали час для спілкування. Закінчилося святкування ювілею служінням свідоцтв випускників, які розповідали про зміни в їхньому житті з часу навчання, про служіння, які вони несуть по церквах та плани на майбутнє.

uviley_5

Дякуємо Господу за чудовий час проведений разом, за роботу Київського Біблійного інституту, який працює з однією метою – надавати хороших працівників-служителів для поширення Благої Звістки.

Більше фото