Комісія ЄААА

eaaa112-14 травня 2015 року КБІ відвідала комісія ЄААА на чолі з директором відділу акредитації Олександром Васильовичем Зігаленко. Ціль візиту – підтвердження статусу повної акредитації програми рівня «Бакалавр» зі спеціалізаціями «пасторське служіння» та «християнська педагогіка» обох форм навчання, а також ознайомлення з програмою рівня «Диплом» на можливість присвоєння їй статусу кандидата акредитації.

Протягом трьох днів комісія ознайомилась з основними напрямками діяльності КБІ; зустрілася з Головою Ради директорів КБІ, старшим єпископом М.С.Паночко; членом Ради директорів, старшим пресвітером Київського обласного об’єднання церков О.І.Озеругою; членами Адмінради та Педради КБІ, працівниками закладу. Також відбулась зустріч комісії зі студентами стаціонарного та третього курсу очно-заочного навчання.

Наприкінці візиту комісія ознайомила працівників КБІ зі змістом звіту з акредитаційного візиту, який вона рекомендуватиме Раді ЄААА на затвердження. Звіт містив як позитивні сторони діяльності навчального закладу, так і рекомендації та побажання з метою покращення організації навчального процесу підготовки духовних служителів.

Історична довідка. КБІ тісно співпрацює з Євро-Азійською акредитаційною асоціацією з 1999 року. У 2006-2007 рр. програми підготовки бакалавра пасторського служіння та бакалавра християнської педагогіки обох форм навчання одержали статус повної акредитації. У 2010 році відбулось підтвердження даного статусу. У 2015 році КБІ запросила комісію ЄААА для повторного підтвердження статусу програм рівня «Бакалавр» та ознайомлення з існуючими програмами рівня «Диплом».

Місія ЄААА – «объединять специалистов в области богословского образования, развивая национальное евангельское богословие, помогая учебным заведениям Евразии достигать международных стандартов и подтверждать свой академический и духовный уровень признанной в евангельском мире аккредитацией, обеспечивая программами, книгами, консультациями и другой необходимой профессиональной поддержкой».

eaaa4

eaaa5

eaaa2

eaaa6eaaa3