Курси підвищення кваліфікації

6-9 липня 2010 року викладачі Київського Біблійного інституту (А. В. Нечипорук, О. В. Маліщук, С. І. ГубеняП. І. Криворучко, А. М. Кукса) проходили чергові курси підвищення кваліфікації.

Курси, організовані з ініціативи ЄААА для викладачів різних біблійних закладів України, проходили в приміщенні Львівської богословської семінарії.

Третій рік навчання був присвячений таким темам, як  «Трансформуюче лідерство» та «Методика написання робочої програми». Досвідчені викладачі Роберт Феріс та Джон Ліліс, які представляли організацію GATE, на своїх заняттях використовували  інтерактивні методи навчання, що сприяло аналізу, переосмисленню та формуванню нових підходів до навчання в біблійних закладах.

Крім навчання, були корисними і цікавими спілкування між викладачами різних закладів, обмін досвідом.

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE

6-9 липня 2010 року викладачі Київського Біблійного інституту (А. В. Нечипорук, О. В. Маліщук, С. І. Губеня., П. І. Криворучко, А. М. Кукса) проходили чергові курси підвищення кваліфікації. Курси, організовані з ініціативи ЄААА для викладачів різних біблійних закладів України, проходили в приміщенні Львівської богословської семінарії.

Третій рік навчання був присвячений таким темам, як «Трансформуюче лідерство» та «Методика написання робочої програми». Досвідчені викладачі Роберт Феріс та Джон Ліліс, які представляли організацію GATE, на своїх заняттях використовували інтерактивні методи навчання, що сприяло аналізу, переосмисленню та формуванню нових підходів до навчання в біблійних закладах.

Крім навчання, були корисними і цікавими спілкування між викладачами різних закладів, обмін досвідом.