Новини за грудень

6 грудня – гурт «Шалом» та інші студенти КБІ на чолі з ректором Сергієм Володимировичем Манелюком побували на різдвяному вечорі в Євангельській Теологічній семінарії, де виконали пісні та поставили різдвяний мюзикл «Лев з коліна Юдиного» Аделіни Франчук.
10 грудня – на студентському богослужінні пройшло хліболамання.
10 грудня – відбулася студентська рада КБІ.
11 грудня – на богослужінні проповідував завідуючий євангелізаційним відділом ВСЦХВЄП Олександр Іванович Попчук. 11 грудня – під час вечірньої молитви відбулася зустріч з істориком, викладачем ЄТС Володимиром Івановичем Франчуком. Він відвідав КБІ разом зі своєю дружиною. Пастор Володимир Іванович поділився зі студентами своїми переживаннями під час його місіонерських поїздок до країн Центральної Азії.
13 грудня – зустріч з єпископом, членом Правління ВСЦХВЄП Іваном Андрійовичем Хриптою.
14 грудня – студенти провели вечір-святкування Різдва Христового і Нового Року, де прославили Новонародженого Царя піснями, поставили сценку «Якби Христос не прийшов», а також привітали один одного зі святом та подарували подарунки.
19 грудня – гурт «Шалом» та інші студенти КБІ на запрошення благодійної організації «Українська мобільна клініка» відвідали Євангельську Теологічну семінарію, де мали змогу виконати пісні та поставити різдвяний мюзикл «Лев з коліна Юдиного» Аделіни Франчук.
13 грудня – студенти мали піст і молитву за успішну здачу сесії.
10 – 14 грудня – відбулася сесія 3-го курсу заочного відділення