Розпочалася 2-а Міжнародна місіонерська школа

MMSh__43 червня 2013 року на базі Київського Біблійного інституту відкрилась Міжнародна місіонерська школа, у якій розпочали навчання 24 молодих місіонерів із чотирьох країн СНД. Школа діє під егідою місії «Світло для народів», що працює спільно з місіонерським та євангелізаційним відділами Церкви ХВЄ України.

На церемонії відкриття з привітальним словом до студентів звернулися ректор КБІ Сергій Манелюк, який представив їм штат викладачів та працівників школи. А її слухачів представив координатор місіонерської школи Антон Кукса: найбільша група студентів з України – це 14 чоловік, 6 приїхали з Росії (Калінінградська область, республіка Татарстан та республіка Удмуртія), ще по 2 студенти – із Грузії та Узбекистану.

Говорячи про важливість місії, Антон Кукса згадав приклад одного пастора, який підчас Вечері Господньої отримав одкровення від Бога:

– Після того, як звершили хлібопереломлення пастор, як звичайно, запитав: «Брати і сестри, чи нікого ми не пропустили?» І раптом побачив видіння – цілі народи, які ще не пізнали Христа, вигукували: «Нас пропустили! Нас пропустили!..» Місія проповідувати Христа завжди залишається актуальною, – зазначив координатор.

Пастор церкви «Божий мир», завідуючий відділом міжнародних відносин ЦХВЄУ Юрій Кулакевич закликав молодих місіонерів дивитися на людей, яким вони покликані служити, очима і серцем Бога. Працівник відділу аудіослужіння ЦХВЄУ Анатолій Коренівський привітав студентів ММШ та заспівав під акомпанемент бандури українські псалми. Пастор церкви м. Обухів Київської області Владислав Сачко передав вітання від Київського обласного об’єднання церков ХВЄ, в якому він є секретарем, та запрошував відвідати церкви Київської області. Також він побажав студентам успішного навчання, мудрості та сили відповісти на Божий поклик після закінчення місіонерської школи. Заключне слово від імені братства та молитву благословення звершив відповідальний за відділ благовістя у Волинській області та місії «Голос надії», викладач КБІ Ігор Скоць.

MMSh_2

MMSh__5

MMSh_3

MMSh_1