Святкування Різдва та Нового року

N.Y.118 грудня в Київському Біблійному інституті відбулося святкування Різдва Христового та Нового 2016 року. На свято зібралися працівники інституту, студенти стаціонару та ІІІ-го курсу заочного навчання.

N.Y.3
Розпочалося свято зі співу різдвяних пісень. Потім зі словом привітання до всіх присутніх звернувся студентський пастор Антон Миколайович Кукса. Зачитавши біблійний текст, Івана 1:14 «І слово стало тілом, і замешкало між нами, і ми бачили славу його, славу як єдинородного від Батька, сповненого ласки й правди» він зазначив, що саме через народження Ісуса Христа сталося втілення невидимого Бога для світу так, ніби Ісус Христос наділив Бога лицем. Також він закликав дякувати Бога, за те, що Він відкрився людям в Своєму Сині Ісусі Христі. N.Y.2

Декан КБІ Алла Василівна Нечипорук для всіх побажала залишитись вірними: студентам – навчанню, випускникам – покликанню, а викладачам – викладанню, незважаючи на ситуації та обставини. N.Y.5
Також зі словами привітання звернулася Оксана Василівна Маліщук, викладач та координатор заочного навчання. Вона подякувала за прожитий рік, в якому були долини смертельної темряви, але Бог був зміцненням і потіхою. Також вона побажала всім присутнім, щоб наступний рік був роком вдячного серця, яке фокусується на Бозі і дозволяє Йому потішати себе у всіх обставинах життя.
Після невеликого богослужіння та слів привітання всі присутні мали фуршет та святкову програму, яку підготували студенти стаціонару.
«І ось, зачнеш в собі і народиш Сина, даси Йому ім’я Ісус. Він буде великий і Сином Всевишнього названий; дасть йому Господь Бог пристол його батька Давида, і довіку царюватиме в домі Якова, і його царюванню не буде кінця» (Лук.1:31-33)

N.Y.4N.Y.6N.Y.7