Святкування Різдва та Нового року

merry_christmas_k20 грудня студенти КБІ разом з адміністрацією та гостями святкували свято Нового Року та Різдва Христового.

Вечір був розпочатий різдвяними піснями, потім всіх привітав з наступаючими святами студенський пастор Кукса Антон Миколайович. Декан КБІ Нечипорук Алла Василівна та відповідальна за заочне навчання інституту Маліщук Оксана Василівна також вітали всіх зі святами, робили підсумки минулого року і бажали Господніх благословінь в наступному році. Завершив святкове богослужіння ректор Манелюк Сергій Володимирович.

У своїй промові, на основі уривку Матвія 10:16-23, він виділив такі настанови-побажання: 1. Бути невинними! Християнин має бути мудрим і невинним! Нам не можна давати ні в чому приводу для осуду зі сторони світу. 2. Стерегтися. Христос перераховує жорстокості цього світу – нам треба стерегтися небезпек, лихих людей і того, щоб самому не виявитися грішником. 3. Терпіти! Як нам реагувати коли нас ненавидять? Терпіти!!! Терпіння треба розвивати, воно приходить поступово. “Хто дотерпить до кінця… Спасеться!” І, накінець, бути добрими учнями Ісуса Христа! Друга частина свята проходила з фуршетом, під час якої студенти співали пісні, розказували вірші, ставили постановки та отримували подарунки!