V конференція випускників стаціонарного відділення КБІ

Фото


6-7 травня 2011 року у Київському біблійному інституті  Церкви ХВЄ України проходила V Конференція випускників стаціонарного відділення КБІ з нагоди 15-річчя першого випуску бакалаврів богослов’я. Ці дні стали справжнім благословенням для колишніх студентів КБІ. Гаслом зустрічі був вірш з Послання апостола Павла до ефесян 6:10: «Зміцняйтеся Господом і могутністю сили Його». Це саме те, що потрібно для сучасних служителів на ниві Господній.

Першого дня конференції з привітанням до всіх присутніх звернулися ректор КБІ Сергій Манелюк, місіонер Асамблей Божих США, колишній декан КБІ  Кевін Тейлор, член Асамблеї партії ХДС та викладач правознавства КБІ Юрій Решетников,  виконавчий директор місії «Світло для народів» (Швеція) Раулі Лехтонен, представники Євангельської Теологічної семінарії та семінарії «Благодать та істина» (м. Київ), перший заступник старшого єпископа ЦХВЄУ Микола Синюк. Зі США через відео конференцію вітали колишній ректор КБІ Віктор Прохор та випускник Василь Папірник.
У другій частині конференції присутні послухали вчення старшого єпископа ЦХВЄ України Михайла Паночка на тему: «Як бути ефективним служителем у сучасному світі» й одержали відповіді на свої запитання.
Після перерви зі словами привітання й настанови до випускників звернувся перший ректор КБІ Сергій Озеруга. Після цього деякі випускники засвідчили про роль навчання КБІ у їхньому теперішньому служінні і переглянули відеоролик першого випуску бакалаврів богослов’я КБІ.
Ввечері в приміщенні КБІ проходила дискусія «Досвід випускників – один зі шляхів вдосконалення діяльності КБІ». У невимушеній атмосфері випускники змогли розповісти про свої методи роботи і відповісти на питання студентів стаціонару щодо умов успішного служіння.
Наступного дня конференції Раулі Лехтонен прочитав семінар на тему: «Ключова роль українців у досягненні Євангелієм неспасенних народностей». Далі настав час для свідчень випускників та обрання нового оргкомітету конференції випускників, яка запланована на 2013 рік, коли відзначатиметься 20-річчя КБІ.

{boncko}/boncko_gallery/May_6_2011{/boncko}