Випуск Міжнародної Місіонерської школи (ВІДЕО)

mm_vup_818 серпня 2016 року відбувся випуск Міжнародної Місіонерської школи, що діяла в інституті впродовж трьох літніх місяців в співпраці з місією «Світло для народів (Швеція). 22 студенти успішно завершили навчання та отримали сертифікат за спеціальністю «місіонер».

mm_vup_2Відкрив урочисте зібрання координатор місіонерської школи Антон Миколайович Кукса. У своєму зверненні він побажав випускникам, щоб їхня теоретична теологія, здобута в стінах школи, в процесі майбутнього служіння стала практичною. Наступним до студентів звернувся ректор КБІ Сергій Володимирович Манелюк, зазначивши, що місіонер – це насамперед лідер, який веде за собою людей, несе за них відповідальність, тому має нести Слово Боже дуже пильно та уважно.

Від відділу освіти ЦХВЄ України до випускників звернувся завідуючий відділу Віктор Володимирович Вознюк, залишивши випускникам три поради: по-перше, ніколи не забувати своїх батьків, служителів, наставників, які сприяли їхньому духовному становленню та зростанню; по-друге, працюючи на місії, будувати міцну команду, поступово делегуючи свої повноваження, таким чином розширюючи межи служіння; і по-третє, завжди відділяти в служінні особисте від всенародного, щоб у вирі різноманітних служінь та проектів не втратити особистого близького спілкування з Богом.

mm_vup_5

mm_vup_6На церемонії випуску також були присутні і діючі місіонери, представники місії «Голос надії». Заступник директора місії Віталій Феодосійович Оніщук побажав випускникам бути вірними в служінні Богу, а також віднайти свою нішу в збудуванні Божого Царства і заповнили її своєю працею. Сергій Романович Тарасюк, пастор-місіонер церкви «Світло Євангелії» с. Хомутець, зачитавши 2 Кор. 5:9 «Тому й намагаємося з усіх сил йому подобатися…» закликаючи студентів докласти всіх зусиль для того, щоб в своєму житті та служінні сподобатися Богу.

Слова подяки до організаторів та викладачів місіонерської школи від імені групи випускників висловив староста Сергій Марковський. Після цього відбулася урочиста частина – церемонія випуску і вручення сертифікатів випускникам. mm_vup_7

Заключне слово та молитву благословіння звершив старший пресвітер Київського міського об’єднання регіону Анатолій Миколайович Козачок. Він побажав майбутнім місіонерам пам’ятати про своє покликання і спішити приносити плоди на Божій ниві.

Закінчилася святкова подія фотосесією та випускним бенкетом.

mm_vup_9mm_vup_3

{youtube}JLuIMwXnsCI&feature{/youtube}