Випуск студентів Євангелізаційного служіння

vyp_ev_204 квітня 2014 року пройшов випуск студентів київської та рівненської груп очно-заочного відділення Київського Біблійного інституту за програмою євангелізаційного служіння – християнського служителя, вчителя-євангеліста, євангеліста та християнського працівника.

Протягом 2,5 року студенти з західних областей здобували освіту на базі місії милосердя «Добрий Самарянин» (м.Рівне). І стільки ж часу в КБІ навчалися студенти з різних областей України. На урочистій церемонії випуску євангелістів вітальне слово виголошували ректор КБІ Сергій Манелюк, відповідальний за відділ благосвісту ЦХВЄУ Олександр Попчук, декан КБІ Алла Нечипорук, віце-президент Євангельської теологічної семінарії Василь Войтович, відповідальний за відділ зовнішніх зв`язків Юрій Кулакевич.

Від імені випускників рівненської групи зі словом подяки виступив староста курсу Ростислав Боришкевич, від імені випускників київської групи – Віктор Бєлоусов. Випускники двох груп заспівали подячний псалом, співом служили також учасники гуртів «Авен-Єзер» та «Салим». Зі словом настанови до випускників звернувся старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко. Зокрема, він підкреслив цінність служіння благовісту для Бога і людей та важливість спрямування поглядів слухачів на Ісуса Христа в ході благовісту. Яскравим прикладом для благовісників є служіння апостола Павла, який всім своїм життям свідчив про Христа. Святкування завершилося молитвою благословення і фуршетом.

vyp_ev_6

vyp_ev_5

vyp_ev_4

vyp_ev_3

vyp_ev_1