Випуск-2016

vypusk.1Із врученням дипломів випускників Київського біблійного інституту прийшли привітати випускники вузу зразка 1996 року

Урочистості з нагоди випуску студентів у КБІ відбулися у п’ятницю 27 травня 2016 року. Теплі посмішки, привітання, ледь вловимий трепет у поглядах випускників – ось він, момент до якого ішли усі роки навчання!

Мабуть, особливо хвилюючим він був для групи стаціонарників (шести братів та однієї сестрички), які разом провели у цих стінах три роки, студіюючи богословську науку. Окрім них вручення дипломів цього дня відбулося ще двом групам випускників: заочної та очно-заочної форми навчання.

Відкрив урочисте зібрання ректор КБІ Сергій Манелюк. У своєму слові до випускників він послався на місце у 13-му розділі від Матвія, де йдеться про те, що Царство Небесне подібне «до невода, у море закиненого, що зібрав він усячину». «Ви ті люди, хто має місію закидати невода, – наголосив ректор. – І не ваша справа перебирати невід, мало чи багато віруючих, це – справа ангелів, а ваша – наповнювати».

Особливим моментом свята стало привітання від перших випускників КБІ, які рівно двадцять років тому мали урочистий випуск у КБІ. Кадри документального фільму про ту знаменну подію, а також особисті свідчення випускників зразка 1996 року (хтось нині пасторує, хтось на викладацькій роботі, а хтось просто являє Христа на своєму робочому місці), надихнули усіх присутніх.

vypusk.5

vypusk.6Гість свята в. о. президента Київської Євангельської Теологічної Семінарії, пастор Эд Шлаг, нагадав випускникам, що теорія, яку вони отримали в інституті і практика – це часто різні речі. «Якщо у тебе ще немає досвіду, пам’ятай, що у тебе є колеги» – настановив він випускників та запросив на подальше навчання у ЄТС.

Щирі слова подяки від імені випускників до викладацького складу та усіх присутніх промовили старости груп: Даниїл Карплюк, Владислав Сачко та Олег Бондар. Після чого відбулася найбільш хвилююча подія дня – вручення дипломів про закінчення вищого навчального закладу.

vypusk.4Заключне слово мав старший пресвітер Київського обласного об’єднання ЦХВЄУ Олександр Озеруга. На прикладах біблійних царів Саула та Ахава він ґрунтовно виклав своє послання до випускників: не шукати жалю і співчуття у людей. «Будуть у вас труднощі, але не шукайте, щоб хтось із людей вас пожалів (будь милостивий до себе!), не треба шукати, щоб вас оцінили люди. Бо наше служіння у першу чергу пов’язане із Богом. Прийде час, коли Господь утре кожну сльозу».

Олександр Єрсонович повів зібрання до молитви. Після чого відбулася спільна фотосесія і випускний бенкет.

Прес-служба Відділу освіти ЦХВЄУ

vypusk.2vypusk.3vypusk.7