ІІ Навчально-методичний семінар

seminar_34-5 листопада 2016 року за підтримки відділу освіти Церкви ХВЄ України у Київському Біблійному інституті відбувся II Навчально-методичний семінар для викладачів богословських навчальних закладів ЦХВЄУ.

У семінарі взяли участь понад 50 молодих та досвідчених викладачів, які представили 11 навчальних закладів ХВЕ України, а саме: Буковинський Біблійний коледж “Голос Євангелії”, Дніпропетровський біблійний коледж «Світло Євангелія», Євангельська Теологічна семінарія (м. Київ), Київська богословська семінарія «Благодать та істина», Київський Біблійний інститут, Львівська Біблійна семінарія, Рівненська Духовна семінарія, Семінарія практичного богослов’я (м. Коростень), Тернопільська Біблійна семінарія, Чернівецька Біблійна семінарія, а також Криворізький Біблійний інститут та Українська теологічна семінарія (Київська область).

seminar

Робота семінару розпочалася з молитви і слова настанови та благословення першого заступника старшого єпископа ЦХВЄУ М.П. Синюка. Наступним виступив голова навчально-методичного комітету Попудник В

Протягом двох днів доповідачами виступили: Семенюк І.В. віце-президент, перший проректор ЄТС з темою «Основні вимоги до розробки навчально-методичної документації дисципліни»; Соловій Р.П., керівник ресурсно-дослідницького центру ЄААА з темою «Стан і тенденції богословської освіти у світі та в Україні»; Гриценко В.А., канд.пед.наук, Дніпропетровський національний університет ім. О.Гончара, з темою «Методи та технології педагогічного контролю»; Соколова А.С., молодший науковий співробітник, Національний гірничий університет м. Дніпро з темою «Використання комп’ютерних технологій у викладанні»..В., представляючи учасників та спікерів семінару.

Наступний семінар заплановано на 28-29 квітня 2017 року на базі Євангельської теологічної семінарії (м. Київ).

seminar_2