Випуск бакалаврів

4 червня в Київському Біблійному інституті відбулась 22 церемонія випуску.

В цей день гості, служителі та всі друзі біблійного інституту раділи за 47 випускників, з яких 34 випускника освітніх програм пасторського служіння та християнської педагогіки, 7 бакалаврів євангелізаційного служіння та 6 випускників-євангелістів.

Програма «Євангелізаційне служіння» вже багато років успішно функціонує у співпраці з департаментом благовістя УЦХВЄ, директором якого є Попчук Олександр Іванович.

Всі присутні відзначали, що для Київського Біблійного інституту є великою честю від Бога, споряджати саме діючих служителів у євангельських церквах України. До слова, в цей день випускниками інституту стали: старший пресвітер Чернігівської області та його заступники, а також, керівник відділу благовістя у Волинський області.

Чудово, що цей біблійний заклад об’єднує випускників різних років та активних служителів УЦХВЄ, які могли зібратись разом для спільної подяки Богу, слів побажання та настанов цьогорічним випускникам.

«Протягом 2-4 років навчання, ви могли збагачувати себе необхідними для служіння знаннями. Але знання можуть мати різну дію: знання можуть надимати і розчаровувати. Тому хочу побажати, щоби ви розглядали знання, як інструмент від Господа, за допомогою якого ви можете бути більш ефективними в служінні» – зазначив ректор Київського Біблійного інституту Довиденко Олександр Віталійович.

Президент Євангельського Теологічного університету Василь Миколайович Войтович привітав випускників з успішно пройденим шляхом навчання та запросив продовжити здобуття освіти на магістерській програмі.

Також, одним із гостей випуску був Боришкевич Ростислав Антонович, директор місії «Добрий самарянин», який побажав, що воля Божа була в житті кожного випускника.

А Михайло Степанович Паночко, у своїй проповіді нагадав просту, але глибоку істину: «Ми вибрані Богом не після закінчення інституту, а ще до створення світу. Тому пам‘ятайте, хто ви в Ісусі Христі».

Віримо, що після споряджені випускники Київського Біблійного інститут, продовжать своє ефективне служіння на ниві Божій!

Якщо ви бажаєте отримати необхідні знання та практичні навички для покращення свого служінні запрошуємо до Київського Біблійного інституту.